De Poorterij

Zaltbommel

Bekijk aanlegplaats Zaltbommel

In de Poorterij treden wekelijks artiesten vanuit het hele land op. Het knusse theater heeft een divers programma waarin jaarlijks vele voorstellingen plaatsvinden. Van cabaret tot muziek en van jeugdvoorstellingen tot dans; zowel voor jong als oud is De Poorterij de plek bij uitstek om van een uitgebreid aanbod aan voorstellingen te kunnen genieten.

In zijn functie als hét podium van de Bommelerwaard biedt het theater ook de mogelijkheid aan lokale artiesten om hun kunsten te vertonen. Daarnaast komt ook de filmliefhebber bij De Poorterij aan zijn trekken. Iedere dinsdagavond worden er films vertoond die worden georganiseerd door Filmclub Cinemaarten.  

Wanneer je een hapje of drankje wil nuttigen, hoef je niet ver te zoeken. De Poorterij beschikt over een eigen sfeervolle brasserie. Daar is het mogelijk om in een gemoedelijke sfeer te eten of te drinken. Ook als ontmoetings- of flexwerkplek is Brasserie De Poorterij uitstekend geschikt.

De combinatie van de uitstekende keuken, het sfeervolle terras en natuurlijk de gastvrijheid maakt Brasserie de Poorterij tot dé ideale locatie voor vele gelegenheden. 

Meer informatie over De Poorterij vind je hier.

Aanlegplaats

Zaltbommel

Aan de oevers van de Waal is vestingstad Zaltbommel één van de grootste trekpleisters. De stad ken... Bekijk alle aanlegplaatsen

De Poorterij