17 July 2019 - 22 September 2019

Zaltbommel

Bekijk alle events

Eerste kopje koffie/thee gratis

Varen op de waal, wat dacht u van een bezoekje aan het mooie vestingstadje Zaltbommel? 
Voor cultuurliefhebbers biedt het historische Zaltbommel oneindig veel mogelijkheden. Dit unieke stadje is t/m 14 september het podium van het Cultuurfestival Bommerlerwaard. 

Net om het hoekje van de binnenstad, aan de Waalkade, staat Grand Café, Brasserie, Restaurant de Verdraagzaamheid op een magnifieke locatie. Vanaf de veerboot stapt u bijna direct op ons terras, waar het achter de windschermen heerlijk vertoeven is.Ons authentieke Sociëteitsgebouw heeft in 2015 een metamorfose ondergaan. Dagelijks ervaren wij hier een vakantie gevoel en hopen wij dat ook over te brengen op onze gasten.

Graag laten wij u kennis maken met ons restaurant en hopen wij u mee te kunnen nemen in de Bourgondische, gezellige en gastvrije sfeer.Combineer uw vaartocht met een bezoekje aan ons restaurant, wij staan graag voor u klaar. Op vertoon van uw veerticket krijgt u bij ons het eerste kopje koffie of thee gratis. 


Bekijk alle informatie op: www.verdraagzaamheidzaltbommel.nl

Vaargerelateerde voorwaarden: Korting bij vertoon van ticket

Aanlegplaats

Zaltbommel

Aan de oevers van de Waal is vestingstad Zaltbommel één van de grootste trekpleisters. De stad ken... Bekijk aanlegplaats

Organisator: Grand Café- Brasserie- Restaurant de Verdraagzaamheid (Website)

Zaltbommel

Waalkade 6
5301CH, Zaltbommel

Navigeer naar event