02 July 2019 - 14 September 2019

Ammerzoden

Bekijk alle events

Kunst in het kasteel

Deze zomer is in kasteel Ammersoyen de overzichtstentoonstelling te zien van meer dan vijftig kunstenaars uit de Bommelerwaard die deelnemen aan atelierroute Kunst, Kiezel en Klei.Laat je verrassen door het gevarieerde aanbod van onder meer beelden, schilderijen, keramiek, grafiek, fotografie, glaskunst, sieraden en handgeweven textiel. Loop daarnaast zeker ook een rondje om het kasteel en bekijk in de gracht de drijvende kunstwerken van stichting Pracht in de Gracht. 

Natuurlijk heeft u ook gelegenheid om het kasteelmuseum te bezichtigen. Kasteel Ammersoyen is dinsdag t/m zondag geopend van 11-17 uur. De expositie Kunst, Kiezel & Klei is geopend van 12-17 uur. 

Entree tot de expositie is gratis. Wilt u het kasteelmuseum bezichtigen, dan krijgt u op vertoon van uw ticket korting op de entreeprijs. Museumkaarthouders hebben gratis toegang.

Tip: vanaf de haven in Zaltbommel fietst u in een half uur naar kasteel Ammersoyen. Een mooie en uitgebreidere route fietsen van Zaltbommel naar Ammersoyen? Fiets bijvoorbeeld de Bommelerwaardse Kasteelroute: www.gelderseroutes.nl/nl-nl/rd/bommelse-kasteelroute

Vaargerelateerde voorwaarden: Korting bij vertoon van ticket

Aanlegplaats

Zaltbommel

Aan de oevers van de Waal is vestingstad Zaltbommel één van de grootste trekpleisters. De stad ken... Bekijk aanlegplaats

Organisator: Kasteel Ammersoyen (Website)

Ammerzoden

Kasteellaan 1
5324JR, Ammerzoden

Navigeer naar event