01 September 2019 - 01 September 2019

Zaltbommel

Bekijk alle events

Kunstrondje Zaltbommel

Kunstrondje Zaltbommel kent maar liefst 19 deelnemers, allemaal op loopafstand van elkaar binnen de stadswallen van Zaltbommel. Onder de deelnemers veel ateliers, enkele galeries en Stadskasteel Zaltbommel.

Samen brengen zij een folder uit met alle locaties en openingstijden. Op elke 1e zondag van de maand is er een gezamenlijke openstelling. Stel zelf je wandeling door de sfeervolle kern van Zaltbommel samen en neem een kijkje in de keukens van de kunstenaars. Neem tussendoor plaats op een terras of geniet van het mooie uitzicht over de Waal en op de Martinus Nijhoffbrug.

De locaties zijn te bezoeken van 13.00 tot 17.00 uur en de toegang is, behalve bij Stadskasteel Zaltbommel, overal gratis. De folder met informatie over alle deelnemers en de plattegrond is op vele plaatsen in en om Zaltbommel te verkrijgen, o.a. bij TRIP op de Markt en de deelnemers. Digitaal kun je ‘m hier downloaden: http://tinyurl.com/yxsxfp2r.

Contact: kunstrondjezaltbommel@gmail.com.

Aanlegplaats

Zaltbommel

Aan de oevers van de Waal is vestingstad Zaltbommel één van de grootste trekpleisters. De stad ken... Bekijk aanlegplaats

Organisator: Kunstrondje Zaltbommel (Website)

Zaltbommel

Nonnenstraat 18
5301BJ, Zaltbommel

Navigeer naar event