Stadsbrouwerij

Zaltbommel

Bekijk aanlegplaats Zaltbommel

In de Zaltbommelse Stadsbrouwerij en Proeflokaal Orion kun je genieten van de vele bieren die de brouwerij rijk is. Op de uitgebreide bierkaart vind je allerlei verschillende speciaalbieren; van Tripels tot witbier, van tap tot fles.

In de Stadsbrouwerij is men vooral trots op de Kroniek. Dit bier wordt gebrouwen door de Zaltbommelse Stadsbrouwerij zelf. Dit is een uniek speciaalbier, aangezien het binnen de Zaltbommelse stadswallen wordt gebrouwen. De naam van het bier is gebaseerd op de naam van een vroegere Zaltbommelse krant ‘De Kroniek.’

Met maar liefst 24 speciaalbieren op tap en meer dan 150 op fles is er bij de Stadsbrouwerij voor iedere bierliefhebber wat wils. Ook voor wie niet zo van bier houdt is er bij de Zaltbommelse Stadsbrouwerij nog keuze genoeg.

De Zaltbommelse Stadsbrouwerij kun je vinden in het voormalige pand van Orion, achter de Poorterij. Bij de Zaltbommelse Stadsbrouwerij kun je zowel binnen als buiten op het terras plaatsnemen.

Meer informatie over de Stadsbrouwerij vind je hier

Aanlegplaats

Zaltbommel

Aan de oevers van de Waal is vestingstad Zaltbommel één van de grootste trekpleisters. De stad ken... Bekijk alle aanlegplaatsen

Stadsbrouwerij